

НИЙСЛЭЛИЙН БИЕИЙН ТАМИР, СПОРТЫН ХОРООНЫ ДАРГЫН ТУШААЛ өдөр Дугаар <u>01</u>

2007 оны <u>01</u> сарын <u>05</u> өдөр

## НИЙСЛЭЛИЙН ХҮҮХДИЙН СПОРТЫН III ИХ НААДМЫН ТЭШҮҮРИЙН ТЭМЦЭЭНИЙГ ЗОХИОН БАЙГУУЛАХ ТУХАЙ

Монгол улсын Засгийн газрын 2006 оны 168 дугаар тогтоол, Нийслэлийн Засаг даргын 2006-2008 оны үйл ажиллагааны мөрийн хөтөлбөрийг тус тус үндэслэн ТУШААХ НЬ:

Нэг. Нийслэлийн Хүүхдийн спортын III их наадмын Тэшүүрийн тэмцээнийг 2007 оны 01 дүгээр сарын 06-07-ны өдрүүдэд Монголын үндэсний Олимпийн хорооны ард байрлах Мөсөн гулгуурын талбайд зохион байгуулсугай.

Хоёр. Тэмцээнийг зохион байгуулахад шаардагдах төсвийг нэгдүгээр, шүүгчдийн бүрэлдэхүүнийг хоёрдугаар хавсралтаар тус тус баталсугай.

**Гурав**. Тэмцээнийг зохион байгуулахад шаардагдах 403.400 /дөрвөн зуун гурван мянга дөрвөн зуу/ төгрөгийг Хүүхдийн спортын наадмын зардлаас гаргахыг ня-бо /Ж.Цэдэнсодном/-д зөвшөөрсүгэй.

**Дөрөв**. Тэмцээний урьдчилсан бэлтгэлийг сайтар хангаж, зохион байгуулалтын өндөр хэмжээнд явуулахыг мэргэжилтэн /Л.Дөл/-д үүрэг болгосугай.

ЛАРГА Ж.ГАНБОЛД 1X6 0034

0 0 0 0 2 3 injunction-2007

Улаанбаатар хот

НБТСХ-ны даргын 2007 оны ?! дугаар сарын ?-ны өдрийн .?! дугаар тушаалын нэгдүгээр хавсралт

135

YX6 DISI

2

## НИЙСЛЭЛИЙН ХҮҮХДИЙН СПОРТЫН III ИХ НААДМЫН ТЭШҮҮРИЙН ТЭМЦЭЭНИЙ ТӨСӨВ

N⁰	Зардлын нэр	Нийт дүн	
1.	Медалийн үнэ: /66ш х 3000₮/	198.000	
2.	Дипломын үнэ /75ш/	51.400	
3.	Шүүгчдийн ажлын хөлс: /14 хүн х 3 өдөр х 4.000₮/	168.000	
	ДҮН:	403.400 төг	

YX6 UUSA

3

## НИЙСЛЭЛИЙН ХҮҮХДИЙН СПОРТЫН III ИХ НААДМЫН ТЭШҮҮРИЙН ТЭМЦЭЭНИЙ ШҮҮГЧДИЙН БҮРЭЛДЭХҮҮН

1. Ерөнхий шүүгч:	Л.Цэнд	МТХолбоо	Улсын шүүгч
2. Ерөнхий нарийн бичиг дарга:	Н.Эрдэнэтуяа	МТХолбоо	Улсын шүүгч
3. Цагчин шүүгч:	М.Одонтуяа	МТХолбоо	Улсын шүүгч
4. Цагчин шүүгч:	Г.Болд	МТХолбоо	Улсын шүүгч
5. Барианы нарийн бичиг:	Б.Дэлгэрмөнх	МТХолбоо	Улсын шүүгч
6. Гарааны ахлах шүүгч:	Б.Дэмбэрэл	МТХолбоо	Улсын шүүгч
7. Зөрлөгийн шүүгч:	С.Оюунсүрэн	МТХолбоо	1-р зэрэг
8. Нэвтрүүлэгч шүүгч:	Б.Нямжав	МТХолбоо	Улсын шүүгч
9. Гарааны туслах шүүгч:	О.Энхболд	МТХолбоо	1-р зэрэг
10.Эмч шүүгч:	Б.Болормаа	МТХолбоо	1-р зэрэг
11.Шүүгч:	У.Очирбат	МТХолбоо	Улсын шүүгч
12.Шүүгч:	О.Батболд	МТХолбоо	1-р зэрэг
13.Шүүгч:	Б.Баярмаа	МТХолбоо	1-р зэрэг
14.Шүүгч:	Ч.БОлормөрөн	МТХолбоо	1-р зэрэг