

НИЙСЛЭЛИЙН БИЕИЙН ТАМИР СПОРТЫН ГАЗРЫН ДАРГЫН ТУШААЛ

2012 оны *09* сарын <u>04</u> өдөр

Дугаар <u>#</u>/57

Улаанбаатар хот

Нийслэлийн спортын XI их наадмын Спорт явган аялалын тэмцээн зохион байгуулах тухай

Монгол Улсын Биеийн тамир, спортын тухай хуулийн 7.1.5, 16.1, Засгийн газрын 2011 оны 249 дүгээр тогтоол, Нийслэлийн Засаг даргын 2012 оны А/10 дугаар захирамжийг үндэслэн ТУШААХ нь:

- 1. Нийслэлийн спортын XI их наадмын Спорт явган аялалын тэмцээнийг 09 дүгээр сарын 15-17-ны өдрүүдэд "Хар усан тохой"-д зохион байгуулсугай.
- 2. Тэмцээнийг зохион байгуулахад шаардагдах төсвийг нэгдүгээр, шүүгчдийн бүрэлдэхүүнийг хоёрдугаар хавсралтаар тус тус баталсугай.
- 3. Тэмцээнийг зохион байгуулахад шаардагдах 1.748.000 /нэг сая долоон зуун дөчин найман мянга/ төгрөгийг нийслэлийн орон нутгийн төсвийн Нийслэлийн спортын XI их наадмын зардлаас гаргахыг нягтлан бодогч Ж.Цэдэнсодномд зөвшөөрсүгэй.
- 4. Тэмцээний урьдчилсан бэлтгэлийг сайтар хангаж, зохион байгуулалтын өндөр хэмжээнд явуулахыг мэргэжилтэн Б.Түвшинбаярт үүрэг болгосугай.



D:\AHH\tushaal\Tushaal 2012.docx

WT

Нийслэлийн Биеийн тамир,спортын газрын даргын 2012 оны Седил сарын 04.-ны өдрийн А 57. Эугор тушаалын нэгдүгээр хавсралт

Нийслэлийн спортын XI их наадмын Спорт явган аялалын тэмцээний төсөв

Nº	Зардлын нэр	Нийт дүн
1.	Тамирчдын шагнал: 1-р байр 24 хүн х 10.000 ₮ = 240.000₮ 2-р байр 24 хүн х 8.000 ₮ = 192.000₮ 3-р байр 24 хүн х 6.000 ₮ = 144.000₮	576.000 төг
2.	Шүүгчдийн ажлын хөлс: /9хүн х 3 өдөр х 20.000₮/	540.000 төг
3.	Медалийн үнэ: Алт 24/ш/ x 6000₮= 144.000₮ Мөнгө 24/ш/ x 6000₮= 144.000₮ Хүрэл 24/ш/ x 6000₮= 144.000₮	432.000 төг
4.	Тээврийн хөлс	100.000 төг
5.	Диплом	100.000 төг
Дүн		1.748.000 төг

148

Нийслэлийн Биеийн тамир,спортын газрын даргын 2012 оны Сорум сарын 09-ны өдрийн АГСТ дүүчүр тушаалын хоёрдугаар хавсралт

TTE3279 9077448

Д.Дашдорж

ЙИНЕЕДИМЕТ НЫЛАЛКА НҮҮХЕДЛЕЧҮН

1. Ерөнхий шүүгч Г.Энхтайван 2. Нарийн бичиг шүүгч Б.Түвшинбаяр 3. Шүүгч Б.Батсайхан 4. Шүүгч Д.Мөнх-Эрдэнэ 5. Шүүгч Л.Лувсандэмбэрэл 6. Шүүгч 3.Сүхчулуун 7. Шүүгч Ц.Шийрэв 8. Шүүгч Э.Энхбаяр

9. Шүүгч