нийслэлийн биеий ТАМИР СПОРТЫН ГАЗРЫН ДАРГЫН ТУШААЛ

<u>2012 оны 10 сарын 10 өдөр</u> Дугаар <u>А</u>/64

Улаанбаатар хот

Үндэсний сурын тэмцээн зохион байгуулах тухай

Монгол Улсын Биеийн тамир, спортын тухай хууль, Засгийн газрын 2005 оны 246, 2009 оны 05 дугаар тогтоолууд, Нийслэлийн Засаг даргын 2009-2012 оны үйл ажиллагааны мөрийн хөтөлбөр, эдийн засаг, нийгмийн 2012 оны зорилтын 2.6.3.-ын 3 дугаар заалтыг тус тус хэрэгжүүлэх зорилгоор ТУШААХ нь:

Нэг. Нийслэл хотод биеийн тамир, спортын байгууллага үүсч хөгжсөний 50 жилийн ойд зориулсан 2012 оны Улаанбаатар хотын аварга шалгаруулах үндэсний сурын харвааны тэмцээнийг 2012 оны 10 дугаар сарын 13-ны өдөр Улаанбаатар хотноо зохион байгуулсугай.

Хоёр. Тэмцээнийг зохион явуулах шаардагдах төсвийг нэгдүгээр, шүүгчдийн бурэлдэхуунийг хоёрдугаар хавсралтаар тус тус баталсугай.

Гурав. Тэмцээнийг зохион байгуулахад шаардагдах зардлын 1.740.000 /нэг сая долоон зуун дечин мянга/ тегрегийг тевлерсен тесвийн арга хэмжээний зардлаас гаргахыг нягтлан бодогч Ж.Цэдэнсодномд зөвшөөрсүгэй.

Дөрөв. Тэмцээний урьдчилсан бэлтгэл ажлыг сайтар хангаж, зохион байгуулалтын өндөр хэмжээнд явуулахыг мэргэжилтэн А.Болдмаад үүрэг болгосугай.

ДАРГА

Ж. ГАНБОЛД

injunction-2012

1150500137

TTE3279 9077448

69

СУРЫН ТЭМЦЭЭНИЙГ ЗОХИОН ЯВУУЛАХ ТӨСӨВ

N⁰	Зардлын нэр	Дүн:
1.	Тамирчдын шагнал: 1-р байр 25 x 10000 төг = 250.000 төг 2-р байр 25 x 8000 төг = 200.000 төг 3-р байр 25 x 6000 төг = 150.000 төг	600.000
2.	Шүүгчдийн ажлын хөлс: /30 хүн х 1 хоног х 15000 төг/	450.000
3.	Дипломны үнэ	20.000
4.	Медалийн үнэ: 1-р байр 25 x 6000 төг = 150.000 төг 2-р байр 25 x 6000 төг = 150.000 төг 3-р байр 25 x 6000 төг = 150.000 төг	450.000
5.	Үзель	100.000
6.	Анонсны үнэ	120.000
	ДҮН:	1.740.000

E

K

хавсралт TTE3279 .t. 9077448

120

СУРЫН ТЭМЦЭЭНИЙ ШҮҮГЧДИЙН БҮРЭЛДЭХҮҮН

1. Ерөнхий шүүгч А.Хонгор 2. Нарийн бичиг шүүгч 3. Шүүгч 4. Шүүгч 5. Шүүгч 6. Шүүгч 7. Шүүгч 8. Шүүгч 9. Шүүгч 10. Шүүгч 11. Шүүгч 12. Шүүгч 13. Шүүгч Д.Цэцэг 14. Шүүгч 15. Шүүгч 16. Шүүгч 17. Шүүгч 18. Шүүгч 19. Шүүгч 20. Шүүгч 21. Шүүгч 22. Шүүгч 23. Шүүгч 24. Шүүгч 25. Шүүгч 26. Шүүгч 27. Шүүгч 28. Шүүгч 29. Шүүгч 30. Шүүгч

А.Гомбодорж Б.Энхсайхан Ш.Батхуяг Н.Галбадрах Ц.Энх-Оргил Б.Пүрэвжаргал С.Ядамжав Д.Октябрь Б.Амарсайхан Ч.Гандаваа Б.Дэжидмаа Г.Бутваан Г.Ууганбаяр А.Мөнхтөр И.Цэцэгмаа М.Галбадрах Н.Даваадорж Д.Мөнхсүрэн Ч.Болдбаатар Б.Мөнгөнтуяа Б.Хосбаяр Б.Түвшинбаяр Г.Гантулга Б.Батзаяа С.Буянбат

Б.Мөнх-Эрдэнэ Б.Одбаатар

Ж.Жамъяндаваа

WEX